Dr2 Consultants is op zoek naar een enthousiaste ‘team assistent’

Dr2 Consultants (Dröge & van Drimmelen) is een public affairs & corporate communications bureau gevestigd in het politieke hart van Europa, Brussel. Wij zijn een bureau dat midden in de samenleving staat. Plezier in ons werk, betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, enthousiasme en vertrouwen in elkaar is wat ons drijft. Met onze vestiging in Brussel en ons hoofdkantoor in Den Haag is Dr2 Consultants een van de grootste zelfstandige adviesbureaus op het gebied van public affairs en corporate communicatie. De politieke arena kennen wij van binnenuit en we zijn vertrouwd met diverse sectoren in het bedrijfsleven. Er heerst een informele sfeer terwijl we hechten aan een zakelijke aanpak en representativiteit.

Dr2 Consultants is op zoek naar een enthousiaste ‘team assistent’

(24 uur / 0,6 fte – flexibel in te zetten gedurende bijvoorbeeld schooltijden)

U ondersteunt in deze functie de managing partner en de overige collega’s o.a. met het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van gasten, het verzorgen van koffie/thee/lunch, het netjes houden van de vergaderzalen, het bijhouden van het relatiebeheersysteem en allerlei ad hoc werkzaamheden. Met andere woorden: wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen op vele gebieden! Wij vragen van onze nieuwe collega het volgende:

-        Een afgeronde MBO-opleiding

-        5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie

-        Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

-        Goede communicatieve vaardigheden

-        Beheersing van het Microsoft Office-pakket

-        Een representatieve uitstraling

-        Een klantgerichte en proactieve houding

-        Bezit van een rijbewijs B is een pré

Wanneer u voor deze functie belangstelling heeft, stuur dan vóór vrijdag 15 juli 2016 een motivatie per e-mail en een actueel Nederlandstalig CV naar s.lahiri@Dr2consultants.eu en L.Felix@Dr2consultants.eu.  Voor vragen over de vacature kunt u ook een e-mail sturen naar deze e-mailadressen.